Дженифър Конел, от Ню Йорк е завела дело срещу 12-годишния си племенник Шон Тарала за инцидент от преди няколко години, когато момчето я е прегърнало малко по-силно, като я е съборило на земята и ѝ е счупило ръката.

Шон, който по време на инцидента е бил на осем, е бил много ентусиазиран да види леля си на рождения си ден на 18 март 2011г., предаде в. „Кънектикъд Поуст”.

Той толкова се зарадвал да види леля си, че се затичал към нея. „Изведнъж той летеше към мен, опитах се да го хвана, но и двамата паднахме на земята”, е свидетелствала Конел, според в. „Кънектикъд Поуст”.

Оттогава насам животът е труден за Конел според делото, което е завела. Манхатън, където тя живее, е пълен с хора, а изкачването на трите етажа до апартамента ѝ е истинско предизвикателство.

Става и по-зле. „Наскоро бях поканена на вечеря и ми беше трудно да държа чинията си за ордьоври”, се казва още в заведеното от Конел дело.

По данни на присъстващи журналисти племенникът ѝ Шон Тарала е изглеждал объркан по време на делото. Придружавал го е баща му – Майкъл Тарала. Майката на момчето – Лиза е починала миналата година.

Конел иска 127 хиляди долара от Шон за вредата, която ѝ е нанесъл след като я е прегърнал твърде ентусиазирано. Делото се гледа във Върховния съд на Кънектикът.