Крайно дясната Марин льо Пен ще е кандидат за президент на Франция
Възможно е кампанията й да бъде финансирана от Русия
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 4
    3
Марин льо Пен
Снимка: Reuters

Лидерът на крайната десница във Франция Марин льо Пен привлече днес вниманието на световните медии и припомни, че е една от най- вероятните кандидати на втори тур на президентските изборите след 4 месеца.

Френското правосъдие започна разследване на семейство Льо Пен Има подозрения, че са подали неверни имотни декларации

Льо Пен изчезна напълно от медийното пространство миналата пролет. Стратегията се оказа успешна и днес стотици журналисти присъстваха на първата й поява, за да разберат наистина ли е възможно Франция да се окаже с крайно десен президент.

"Кампанията ми беше много внимателно подготвена. Ние сме готови, решителни и организирани. Освен кампанията си обаче през тези дълги месеци аз също така се подготвях за президентския пост”, обяви лидерът на крайната десница във Франция.

Марин льо Пен отново се обяви в защита на икономическия суверенитет и протекционизъм. Действията на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп вече очевидно ще бъдат традиция в нейните изказвания.

Марин льо Пен: Победата на Тръмп е победа на народа срещу елитаЛидерката на „Национален фронт” заяви, че се надява Франция да последва примера на САЩ

"Кандидатурата ми е задълбочена, амбициозна и непоколебима. Сред безпорядъка на другите нашата кампания е организирана и подредена, за да сложим Франция отново в ред”, обяви още тя.

След като нито една френска банка не отпусна необходимия кредит за президентската й кампания, Марин льо Пен ще трябва да потърси парите в чужбина. Обществена тайна е, че ще се обърне най-вероятно към Русия.

  • 4
    3
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре