Доналд Тръмп за Мерил Стрийп: Тя е лакей на Хилари Клинтън
Избраният за президент на САЩ милиардер нарече актрисата "една от най-надценяваните в Холивуд"
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 7
    1
Доналд Тръмп
Снимка: БГНЕС

Избраният за президент на Съединените щати милиардер Доналд Тръмп нарече актрисата Мерил Стрийп „една от най-надценяваните актриси в Холивуд” в отговор на нейна реч по време на наградите „Златен глобус”.

На снощната церемония актрисата беше удостоена с почетната награда „Сесил Б. де Мил” и Стрийп отново нападна директно новоизбрания американски президент, когото така и не назова по име.

Мерил Стрийп атакува Доналд Тръмп: Когато силният напада слабия, всички губим (ВИДЕО)Актрисата използва връчването на статуетките "Златен глобус", за да отправи силно социално послание

Според нея епизодът, в който милиардерът е имитирал репортер с увреждане на официално събитие, е най-впечатляващото изпълнение на годината. „Това разби сърцето ми когато го видях. Все още не мога да го повярвам, защото не беше филм. Беше реалният живот”, допълни актрисата.

„Мерил Стрийп, една от най-надценяваните актриси в Холивуд, не ме познава, но ме нападна снощи по време на „Златните глобуси”. Тя е лакей на Хилари Клинтън, който загуби много”, написа Тръмп в „Туитър”.

Последваха и оправдания от милиардера: „За стотен път: Никога не съм се „подигравал” на репортер с увреждане (никога няма да го направя). Просто му демонстрирах „лазене”, след като напълно промени историята на 16-годишно момче, за да ме изкара лош. Просто още нечестности от медиите”.

Можете да си припомните обидната имитация на Тръмп тук:

Коментарите на Тръмп бяха посрещнати с подигравателни отговори от потребителите в „Туитър”.

  • 7
    1
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре