Доналд Тръмп: Разследването за руска намеса кара САЩ да изглеждат глупаво в очите на света
Няма съглашателство, няма престъпление, категоричен беше американският президент
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 8
    0
Доналд Тръмп
Снимка: EPA

Американският президент Доналд Тръмп заяви за пореден път, че не е имало тайни договорки между неговия лагер и Русия по време на предизборната кампания в САЩ през 2016 г., предаде ДПА.

"Няма съглашателство. Няма престъпление", каза Тръмп в президентската резиденция Кемп Дейвид и допълни, че разследването за руска намеса в изборите кара Съединените щати да изглеждат глупаво в очите на света.

Доналд Тръмп се самоопредели като „много стабилен гений”По-рано Рекс Тилърсън заяви, че не се е съмнявал в психичното здраве на президента

Той каза, че Белият дом е отворен към сътрудничество със специалния прокурор Робърт Мълър с цел ускоряване на разследването. "Когато не си сторил нищо нередно, бъди открит", защото това разследване, "честно казано, е много, много лошо за нашата страна".

Адвокатите на Доналд Тръмп заплашват със съд бившия му съветник Стив БанънТе настояват да се спре издаването и разпространението на новата му книга

Тръмп не отрече появилите се неотдавна информации в медиите, според които е опитал да попречи на главния прокурор Джеф Сешънс да си направи самоотвод от разследването на руската афера заради собствените му контакти с руснаци.

(БТА)  

  • 8
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре