Берлинската полиция все още не знае кой е новият нападател в метрото
Той не прилича на германец, но в Берлин има хора от над 100 националности, така че не може да се спекулира за произхода му
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Нападение, метро
Снимка: Berlin.de/Polizei

Все още няма данни за националността на мъжа, който удари в гърба човек на стълбите в берлинското метро.

Той не изглежда германец, но в Берлин живеят хора от стотина различни националности, така че не може да се спекулира с неговия произход, коментира в ефира на bTV кореспондентът на в. „24 часа” Капка Тодорова.

Ново нападение в гръб в берлинското метротоСлучаят прилича много на онзи от миналата година, по който български гражданин вече беше осъден на почти три години затвор

Вече има два сериозни сигнала от хора, които твърдят, че са разпознали нападателя, обяви местната полиция. Очаква се органите на реда скоро да дадат повече информация за него.

Нападение, метро
Снимка: Berlin.de/Polizei

Случаят много прилича на нападението от октомври миналата година, при която български граждани удари в гръб нищо неподозираща жена, която получи тежки травми при падането си по стълбите.

Преди дни мъжът – Светослав Стойков, беше осъден на почти три години затвор за деянието си.

Берлин, ритната жена

Метростанциите на Берлин нощем не са най-сигурните места, като това важи особено за „Александерплац” – макар да е централна станция, там е доста опасно.

Сега берлинската полицията е поискала да се финансира поставянето на 2500 камери във всички метростанции в града, за да се улесни разпознаването на престъпници.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре