Либи Дал била на летището в Сан Хосе, Калифорния и чакала такси. Решила да мине набързо през тоалетната, преди колата да дойде. На ръката й стои златен пръстен, с 1,2 карата диамант.

Либи решила да свали бижуто, за да си измие ръцете, защото се опасявала под пръстена да не попадне сапун и да се изхлузи някъде по пътя. Затова свалила украшението и го оставила на мивката. В този момент звъннал шофьорът на таксито. Либи грабнала чантата си и набързо излязла от тоалетната, без пръстена си.

Снимка: btvnovinite.bg

Когато се върнала 20 минути по-късно, бижуто вече го нямало. От отдел "Изгубени вещи" на аерогарата заявиха, че са получавали най-различни ценни предмети - лаптопи, телефони, куфари, но никога пръстен, особено толкова скъп.

Годеникът на Либи - Джереми Джордженсън е съкрушен от случилото се. Все пак мъжът застраховал пръстена и годеницата му ще получи имитация на бижуто, ако оригиналът не се появи. Въпреки това Либи умолява човекът, взел пръстена да й го върне, заради сантименталната стойност.

Снимка: btvnovinite.bg

Джереми предложил на Либи брак на Коледа и планират сватбата си за пролетта на 2017г.с

„Ще се надявам до последно някой да се смили и да ми върне пръстена, за да е с мен за най-важния ден в живота ми”, заяви Дал.