Песен, изпълнена от 3-годишно момиченце и баща му, стана сензация в интернет. Те са звезди в Съединените щати, а bTV е първата българска телевизия, за която дадоха интервю.

3-годишната Клеър Кросби изпълнява песента от филма "Малката русалка”. Баща й Дейв, който е музикант, открива нейния певчески талант.

„Пеех на Клеър всяка вечер една и съща приспивна песен. Но веднъж тя също започна да пее. Реших да се пошегувам и я попитах: "Хайде ти да ми изпееш приспивна песен." И тя я изпя съвсем вярно”, разказа Дейв Кросби.

Дейв прави видеоклип на песента от "Малката русалка", който бързо печели огромна популярност.

30 милиона души са гледали видеоклипа в интернет.

Телевизиите в Съединените щати забелязват малката певица, която вече е навършила 4 години. Заедно с баща си, Клеър участва в най-популярните шоута.

Дейв записва с Клеър още песни, които надхвърлят успеха на техния дебют.

Преди месец Дейв участва в музикалното шоу "Гласът". На сцената до него излезе и Клеър, а Майли Сайръс и Адам Левин от "Маруун Файв" я посрещнаха с овации на крака.

„По-късно, за съжаление, отпаднах от шоуто.

"Дисни" поканиха Клеър да участва в няколко проекта, често я канят в шоуто на Елън ДеДженеръс. Заедно с Клеър записахме специална версия на "Whole New World" за увеселителните паркове на "Дисни”, допълни Дейв Кросби.

Пред 3 седмици Клеър навърши 5 години и не спира да пее.

– Дейв, какво би казали на родителите, чиито деца имат музикален талант?

– Бих им казал: "Създавайте музика с децата си!" Няма нищо по-забавно и вдъхновяващо от това да споделяте любовта си към музиката със своите деца.