Венци Стефанов за кандидатурата на Любо Пенев: Да си гледа треньорството, има дългове към банки
Президентът на "Славия" с остри думи по адрес на бившия национален селекционер
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    1
2111304549.jpg
Снимка: bTV

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов е изненадан от кандидатурата на Любослав Пенев за президент на Българския футболен съюз. Босът на "белите" се изказа остро по адрес на бившия национален селекционер, като дори го посъветва да си гледа треньорството. Освен това Стефанов разкри, че Пенев има запорирани сметки и е преследван от банки.

БФС не прие писмото на кандидат-президента Любо Пенев (ВИДЕО)Легендарният футболист е подкрепен от "Черногорец" Ноевци, но от централата не са готови с процедурите

"Да е жив и здрав Любо. Всеки има право да се изложи. Не знам какво може да предложи като алтернатива на Боби. Много години бе толериран и гален от Михайлов и сега Боби ще си носи кръста с тези негови приятели в кавички", каза Стефанов след победата на "Славия" с 4:1 срещу "Септември".

"Аз бих приел някакво лице, което е безспорен авторитет, но все пак той е човек с безумно количество кредити. Преследван е от банките. Даже заплатите във футболния съюз му се плащаха на ръка, за да не може банките да му взимат парите. Доколкото знам сметките му са блокирани. Да не ги блокират и на футболния съюз", продължи босът на столичани.

Любо Пенев към "Валенсия": Напускам! Ще ставам шеф на БФС!Легендарният футболист ще се срещне с президента на "прилепите" днес

"Аз Любо бих го посъветвал да продължи да се развива на треньорското поприще. За да си президент на БФС трябва да бъдеш добър мениджър, а той е много далеч от истината. Боби направи много неща за футбола, но не може да бъдеш симпатичен на всеки", добави Стефанов.

  • 0
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре