Тервел се боксира в памет на треньора на Кличко
Мачът на Пулев е главен в гала-вечерта в Германия
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 5
    0
2111498412.jpg

Нов мач в Германия в рамките на последната седмица очаква Тервел Пулев. Този път по-малкият от братя Пулеви излиза в специална гала-вечер в памет на легендарния треньор Фриц Здунек - дългогодишен наставник на Виталий и Владимир Кличко. 

2111498413.jpg

Събитието в събота (18-ти ноември) е под надслов "В памет на Фриц" и ще се състои в Нойщат-Гвеле, в непосредствена близост до известния с големите си традиции в бокса град Шверин. Местният клуб "Трактор" е люпилня за олимпийски, световни и европейски шампиони в продължение на десетилетия докато се ръководи от Здунек. 

Кубрат и Тервел - когато няма начин да няма начин (ВИДЕО)Братята Пулеви винаги седят един зад друг - от детството си до срещите на професионалния ринг

Срещу Тервел на ринга ще се качи най-добрия боксьор на Грузия Михаил Куцишвили, който има 44 победи при професионалистите, 24 от тях с нокаут. Битката между тях е определена за главна в програмата на вечерта, насрочена е за 8 рунда и ще започне последна, под №5 в програмата.

2111498411.jpg

Организаторите се хвалят и с присъствието на Ули Вегнер и Кубрат Пулев. Вегнер - личен треньор на Кобрата, с който българинът триумфира с европейския пояс, а впоследствие завоюва и защити интерконтителната титла в тежка категория на WBA, е считан за един от най-близките приятели на Здунек.

Безмилостен Тервел Пулев с пета победа на професионалния ринг (ВИДЕО)Българинът нокаутира украинеца Артьом Редко в Берлин

Както преди седмица в Берлин, когато подкрепя Тервел от трибуните при петата му поредна победа срещу украинеца Артьом Редко с технически нокаут в третия рунд, така и сега, Кубрат ще бъде неотлъчно до брат си и в Нойщат-Гвеле.

  • 5
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре