Сребърен медал за ансамбъла за съчетанието с топки и въжета в Казан
Четвърто място за България за композицията с обръчи
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
2111355718.jpg
Снимка: Facebook

Националният ансамбъл по художествена гимнастика спечели сребърен медал за съчетанието си с две въжета и три топки на Световната купа в Казан, Русия. Състезанието е последна проверка за момичетата на Весела Димитрова преди световното първенство в Пезаро, Италия, което започва на 30 август.

Симона Дянкова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова получиха 18,250 за изпълнението си. Съдиите им отсъдиха пълна оценка 10,000 за трудност.

Победител стана ансамбълът на Русия с оценка 18,750. На трето място е Беларус със 17,550.

Медалът е единствен за българският тим от състезанието. Индивидуалните ни представителки - Катрин Тасева и Невяна Владинова, останаха без отличия в многобоя и във финалите на отделните уреди.

Без медали за Невяна и Катрин и на отделните уредиБлизначките Аверини спечелиха отличията на отделните уреди на рождения им ден

За съчетанието си с 5 обръча ансамбълът пък остана на 4-а позиция (17,950). Същата оценка получиха и италианките, но българките бяха по-високо оценени за изпълнение и това им отреди по-горна позиция в класирането. Победителки станаха домакините от Русия (18,700), следвани от Беларус и Япония (с по 18,000).

В многобоя вчера (12 август) българският ансамбъл остана на четвърто място.

И ансамбълът без медал в многобоя в КазанГрациите допуснаха грешки и се свлякоха в класирането
  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре