Спряха десетки руски запалянковци за Купата на конфедерациите
Феновете не получили съответните документи от местните власти
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111395003.jpg

Руски запалянковци твърдят, че на десетки от тях, включително и на известен техен лидер, е било забранено да присъстват на мачовете от Купата на конфедерациите в страната, защото не са получили съответните документи.
Организаторите изискват от привържениците не само билети, но и специален идентификационен номер, издаден от руските власти. Това се прави с цел държавата да попречи на потенциални хулигански прояви.

Тези, които разбуниха духовете в цяла Европа За руските хулигани, бруталните кървави мелета са по-приятни дори от секса

Някои руски запалянковци не са получили необходимите документи, за да присъстват на мачовете от турнира за Купата на Конфедерациите и няма да могат да използват закупените билети за двубоите.

Законите в Русия дават правомощия на властите да откажат разрешение на феновете да присъстват на мачовете от турнира сега, както и на световното първенство през следващата година.

Един от известните лидери на руските привърженици Александър Шпригин, който два пъти е бил експулсиран от Франция миналото лято след сбивания между руски и английски фенове в Марсилия, се оплака, че на него му е отказано издаването на специален идентификационен номер. Шпригин, който е шеф на съюза на руските фенове, е чул за още близо 50 подобни случая.

На членове на различни фен групи от елитните руски клубове, включително на "Динамо" Москва и на "Локомотив" Москва, също е било отказано издаването на специален идентификационен номер от властите.

Русия победи Нова Зеландия на старта на Купата на конфедерациите (ГАЛЕРИЯ)Домакините получиха поздравления за организацията от Джани Инфантино
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре