Български двубой подгрява сблъсъка между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън
Йосиф Панов-Пепелянката срещу Борислав Занков в 6-рундов мач в "Арена Армеец"
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
Кубрат Пулев
Снимка: Ладислав Цветков

Йосиф Панов излиза на ринга срещу Борислав Занков в сблъсък от шест рунда, средна категория в зала "Арена Армеец" в София на 28 април. Тази боксовата среща ще подгрее публиката за зрелищния двубой на българския шампион Кубрат Пулев срещу американския му съперник Кевин Джонсън, по време на който Кобрата за първи път ще защитава интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA).

Кубрат Пулев: Джонсън да ме нокаутира? Може, но с погледДжошуа ще победи Кличко и до края на годината ще се изправя срещу него

След впечатляваща поредица от четири победи Панов, по прякор "Пепелянката", е убеден, че ще триумфира и на боксовата гала вечер на 28 април.

"За мен няма друг вариант, освен да спечеля този мач. Много по-бърз съм от Занков, но той е много здрав и има силен удар. Ще е страхотно забавление за всички, които дойдат да гледат. Има много, които ще пътуват от родния ми град Плевен, за да гледат мача и няма да ги разочаровам", каза Панов.

Занков, който е от София, се очаква да има силна подкрепа в "Арена Армеец" във вечерта на сблъсъка. Един от неговите най-големи успехи на ринга е победата му с нокаут в Шотландия срещу Кени Дейвидсън.

Билетите за мача на Кобрата - от 40 до 400 лв.Сблъсъкът с Кевин Джонсън в "Арена Армеец" получи име - Final Countdown

Сега обаче 28-годишният боксьор иска да представи шоу за публиката на родна земя. "За мен е огромна чест да се боксирам на толкова голямо събитие в родината ми. Наистина нямам търпение да изляза на ринга. Феновете могат да очакват много открита битка, изпълнена с екшън. Няма съмнение, че мачът ни ще е най-добрият за вечерта", каза Занков.

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре