"Нефтохимик" се разпада
Бургазлии отказват участие във Втора лига, разделят се с професионалните си футболисти
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111395914.jpg
Снимка: Lap.bg

Бъдещето на „Нефтохимик“ остава неясно заради липсата на финансиране. Поради тази причина днес изпълнителният директор на клуба Николай Тодоров освободи всички футболисти с действащи договори като им даде възможност да търсят други варианти за професионална реализация. Той заяви, че до няколко дни „Нефтохимик“ ще изпрати официално писмо до Български футболен съюз с отказ от участие във Втора лига. Това означава, че отборът автоматично изпада в "Б" окръжа група.

"Нефтохимик" се сбогува с елита, "Витоша" влезе в Първа лига"Бистришките тигри" победиха "шейховете" с 1:0

„Въпреки огромното ни желание да останем в професионалния футбол, липсата на средства не ни го позволява. Ние не можем да съберем отбор и да ангажираме футболисти при положение, че нямаме гаранция, че ще можем да обезпечим задълженията, които поемаме. Изключително сме благодарни и радостни, че Комисията по спорт застана зад нас и се обяви единодушно, че „Нефтохимик“ трябва да го има. Радваме се, че и г-н Бошнаков не се отказва от клуба и има намерения и в бъдеще да му помага.

Въпреки всичко това бюджетът на един футболен клуб трябва да бъде предварително гарантиран и доброто желание на всички хора, които се обединиха около каузата „Нефтохимик“ не стига.“ – каза Николай Тодоров

2111395915.jpg
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре