Мария Шарапова: Григор беше важна част от живота ми
"Той е много деликатна и сложна личност", заяви бившата номер 1 в света на тениса
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    0
григор димитров, мария шарапова

Григор Димитров е бил много важна част от живота на бившата номер 1 в света на тениса - Мария Шарапова. Носителката на пет титли от Големия шлем разкри подробности за връзката си с българина пред модното издание "Вог". Двамата с родения в Хасково тенисист имаха любовна връзка в периода 2012-2015 г.

"Той е много важна част от живота ми. Изключително деликатна и сложна личност е. Беше много хубаво да се почувстваме отново като нормални човешки същества", разкри рускинята.

Гришо отново пее с Федерер, справя се отлично (ВИДЕО)Бой бандата на Маестрото с втори опит за изпълнение на “Hard to Say I’m Sorry”

Тя потвърди, че двамата са се засекли в САЩ и след края на връзката си.

"Затворихме един ресторант, след като си говорихме близо пет часа", разказва тя за срещата си с Григор в Ню Йорк.

Маша разкрива, че не вярва, че ще срещне сродната си душа, но знае какво иска в личния си живот.

"Може би съм прекалено сложна. Наистина искам деца, но в момента съм фокусирана изцяло върху работата си. Вероятно и това е причината много от връзките ми да се разпадат. Не мога да живея с чувството, че загърбвам професионалния за сметка на личния си живот. Мразя думата "баланс". Какво значи? Ако съотношението е 50:50, означава, че даваш само 50% от себе си", размишлява Шарапова.

Мария Шарапова ще играе в Рим с "уайлд кард"Организаторите на турнира в Мадрид също поканиха хванатата с мелдоний руска тенисистка да участва в надпреварата

В момента тя е фокусирана изцяло върху кариерата си. След като през март 2016 г. публично обяви, че е взимала забраненото допинг вещество мелдоний, тя изтърпя наказанието си и вече получи "уайлд кард" за турнирите в Рим и Мадрид през май месец.

  • 2
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре