Кубрат Пулев остава официален претендент (ВИДЕО)
Следващата защита на титлата на IBF ще е след най-рано година
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111478564.jpg
Снимка: Lap.bg

Кубрат Пулев остава официален претендент за световната титла във версията на Международната боксова федерация.

Въпреки контузията, която попречи на българския боксьор да излезе на ринга срещу Антъни Джошуа, Пулев ще е първи вариант при официалното обяваване на защитата на пояса.

Антъни Джошуа: В търсачката вече ще пиша "Такам", а не "Пулев"За да стана добър, не тренирам за конкретен съперник, каза шампионът

Възстановяването на Пулев от контузията ще продължи няколко седмици, като първият му мач може да се очаква през пролетта на следващата година. Въпреки, че Кубрат запазва статута си на претендент той ще трябва да направи серия от рейтингови срещи преди да получи нов шанс за титлата при следващо обяваване на нейната защита.

Последния треньор на Кубрат Пулев на аматьорския ринг - Петър Лесов, е убеден, че с получената контузия Пулев е нямал шанс да излезе на ринга. Лесов е олимпийски и двукратен световен шампион. Под негово ръководството Кубрат става европейски шампион за аматьори през 2009 г.

Новият съперник на Джошуа - Карлос Такам, има само 3 загуби, но въпреки това букмейкърите дават смазващо предимство за британеца.

Кубрат Пулев: Всеки друг щеше да прибере милионите, но не и азНе всичко на този свят е пари, продължаваме напред, обяви боксьорът

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре