Ивет Лалова: Все още не виждам края (ВИДЕО)
"Без съпруга ми не бих могла да си позволя и ден на стадиона", заяви чаровната атлетка
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 1
    0
2111457243.jpg
Снимка: bTV

Ивет Лалова е категорична, че все още не мисли за отказване от професионалния спорт. В разговор за bTV чаровната 33-годишна атлетка заяви, че се чувства доста по-уверена и силна, както физически, така и психически, отколкото когато е била на 20.

"За мен всяка година е успешна, защото се радвам на най-хубавите години от кариерата си. Състезавам се с голямо напрежение, защото самата аз имам по-големи очаквания за себе си. Това, че се чувствам добре и физически, и психически съм доста по-силна отколкото, когато съм била на 20 години, ми дава много увереност да продължавам, за това наистина все още не виждам края", сподели Ивет пред Петър Бакърджиев.

2111457244.jpg
Снимка: Lap.bg

Тя заяви, че през следващия сезон усилията ѝ ще бъдат насочени към добро представяне на европейското първенство. През 2016 г. тя спечели сребърни медали на 100 и 200 м от шампионата на стария континент.

"Всеки професионалист на олимпийско ниво трябва да преценява своите стартове и да знае кога да бъде в най-добрата си форма. За мен този пик ще бъде на европейското първенство. Тъй като съм двойна сребърна медалистка от последното, смятам, че трябва да бъда на него и трябва да съм в моята оптимална резервация", разкри плановете си Лалова.

Ивет Лалова: 2018 г. ще е много хубава! Има европейско първенство (ВИДЕО)"Контузията ще направи Тихомир още по-силен", уверена е деветата в света Ивет Лалова

Неотлъчно до нея по време на подготовката за покоряване на европейски връх ще бъде съпругът ѝ Симоне Колио.

"Няма как атлетиката да не е на първо място и да не съобразявам всичко с нея. Но без подкрепата на съпругата си не бих могла да си позволя още един ден на стадиона, за това се радвам, че и в неговите планове влизат моите първенства за следващата година. И неговият труд няма да е никак малък за тях", похвали половинката си Ивет.

Дали се ласкае от прякора "Лице на българската атлетика" и как според нея ще се промени спорта след отказването на 9-кратният олимпийски шампион Юсейн Болт, Лалова отговаря в следващото видео:

  • 1
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре