Херо: Хубаво е, че се връщам в България
Наставникът на "Иртиш" отказа да коментира казуса с недопускането на ЦСКА в Лига Европа
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111395780.jpg

Жребият в турнира Лига Европа си направи интересна шега и прати влезлия в последния момент "Дунав" Русе срещу водения от Димитър Димитров-Херо отбор на "Иртиш" Павлодар (Казахстан). Треньорът обаче не е особен оптимист, като заяви, че най-важното нещо в жребия завръщането му в България и евентуалните срещи с близки и приятели.

Първата среща е на 29-и юни в Казахстан, а ответната среща на 6-и юли на стадиона в Русе.

"Дунав" се падна с кошмар на "Левски" (ВИДЕО)Петкратният шампион на Казахстан "Иртиш" не е във форма, но остава трудно препятствие

"Най-хубавото нещо е, че ще се върна обратно в България и ще се видя с мои стари приятели и познати. Нямам толкова много познания от отбора на "Дунав", но моят помощник Петър Колев ги е гледал доста повече и е наясно с тях."

"Надявам се обаче, че с контактите, които имам у нас, ще успеем добре да се подготвим. Не бих казал, че е предимство за нас фактът, че първенството в Казахстан е в разгара си. Нас ни напуснаха двамата ни централни защитници, което няма как да не се отрази. Дори и да вземем нови играчи на техните позиции, няма да ни стигне времето да ги подготвим, да се адаптират към нашия отбор и първенството", заяви Димитър Димитров.

2111395782.png

"При нас проблемите си остават, защото имаме много малка група, с която да работим. Заради финансовите проблеми, които не са отстранени, ние нямаме възможност да взимаме кой знае какви играчи"

"Вижда се, че "Дунав" е сериозен отбор, който притежава силен колектив. Видя се добре в мачовете миналия сезон, че русенци могат да създадат сериозни проблеми на своите съперници. Ще бъде интересно, ще гоним победата, пък както се казва - "каквото сабя покаже".

Бургаският специалист отказа да коментира и казуса с недопускането на ЦСКА в турнира.
"Няма какво да коментирам. За мене лично беше все едно с кого щяхме да играем в Лига Европа, добави Димитров.

Изхвърлиха ЦСКА от Европа в последната секундаУЕФА вкара "Дунав" Русе на мястото на "червените"
  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре