"Гардиън" нареди Крушарски до собственика на "Сион", ударил коментатор
В Англия са впечатлени от пламенно изказване на собственика на "Локо" Пловдив и желание за саморазправа
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
Христо Крушарски

Пламенните изказвани на собственика на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски впечатлиха футболните специалисти в авторитетното английско издание "Гардиън". Нещо повече, със заканата си, че на "Лаута" ще "хвърчат глави", бизнесменът спечели титлата "Собственик на седмицата".

"Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски определи играчите като "безобразни и безволеви", а после добави: "Ще ги глобя, ще хвърчат глави!". След това защити феновете на "Локомотив", които хвърлиха метална тръба по вратаря на "Славия": "Той сам ни провокираше. И аз бих го ударил", пише в ежеседмичната си рубрика "Гардиън".

2111460767.jpg

Крушарски се изказа след загубата на своя клуб от "Славия" в 9-ия кръг на Първа професионална лига. 

Той обаче не е единственият собственик, който е отличен за изцепките си през изминалата седмица. Компания на Крушарски прави шефът на "Сион", който зашлеви коментатор по време на мач.

"Локомотив" Пловдив загуби от "Славия", грозни сцени на "Лаута"Вратарят на "белите" бе замерян с бутилки и твърди предмети

Днес (24 септември) "Локомотив" Пловдив и "Ботев" ще излязат един срещу друг за 105-ото градско дерби. За първи път то ще се играе пред празни трибуни.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре