4 български мача в неделя на "Аустрелиън Оупън"
Григор Димитров, Гергана Топалова и Адриан Андреев ще излязат на кортовете в Мелбърн
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
2111544788.png

Неделният ден в Мелбърн се очертава да бъде с много солидно българско участие. Освен Григор Димитров, който ще се изправи на осминафиналите срещу Ник Кириос около 10:00 българско време на най-големия корт "Род Лейвър Арина", то и младите ни таланти Гергана Топалова и Адриан Андреев ще изиграят първите си срещи съответно при момичетата и момчетата.

2111544792.jpg
Снимка: Lap.bg

И двамата са в основната схема и на турнира по двойки при подрастващите, а Топалова дори е поставена под номер 6 със своята партньорка Даниела Висмане от Латвия.

Адриан Андреев ще започне на сингъл в понеделник рано сутрин, а на двойки първият му сблъсък е четвърти на десети корт в неделя. Нашият тенисист е в тандем с Льодевиг Вестрате, а първи противници на българо-холандската двойка ще бъдат Кристиян Дидие Чин (Малайзия) и Сидхант Бантия (Индия). Срещата ще започне не по-рано от 07:30 българско време.

2111544793.jpg
Снимка: Lap.bg

Неделният ден се очертава да бъде тежък за 17-годишната Топалова, която ще трябва да изиграе две срещи в рамките на 5-6 часа. И двата мача на Гергана са на пети корт, като този на сингъл е втори в програмата. Българката ще се изправи срещу Пийтърн Стиърнс около 03:30 българско време.

По-късно, заедно с партньорката си от Латвия, ще се изправи на двойки срещу англичанката Гема Хийт и мароканката Диае Ел Жарди. Срещата ще започне не преди 07:30.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре