Двама от най-ярките таланти в отбора на Камелия от „Гласът на България”  – Мария Величкова и Кирил Хаджиев – Тино, гостуваха в предаването „Тази неделя” по bTV.

Те разказаха за вълнуващата си среща с Краля на валса Андре Рийо в неговия дом. „Посетихме неговия замък и неговото студио – мястото, където репетира целият му 60-членен оркестър, където записва. Това, което на мен ми направи най-голямо впечатление, е, че той освен майстор музикант е и шоумен и отличен бизнесмен”, заяви Кирил Хаджиев.

Рио е казал на младите изпълнители, че трябва да разчувстват публиката. „Каза: Разплачете ме, направете нещо, за да се развълнувам”, обясниха Мария и Тино.

Пред Диана Любенова двамата разказаха и защо са избрали Камелия за треньор.

„Камелия е огън, говори с адска страст и е трудно да ѝ се устои”, категоричен е Тино. „Тя беше най-убедителна, имаше го и изкушението да направя най-интересното, най-неочакваното”, призна той.

„Тя е доста интелигентна жена, която знае какво да ти каже и как да те приласкае в нейния отбор”, каза и Мария. По думите ѝ Камелия знае какъв човек е застанал срещу нея, как да го подкрепи и как да извади от него най-доброто.

„Строга е, когато е необходимо”, допълни Тино.

Тази вечер 48 талантливи изпълнители влизат в решаваща битка в „Гласът на България” по bTV. В първи епизод от вокалните двубои шест дуета, избрани от треньорите, ще излязат на сцената, за да се борят за своето място в най-гледаното музикално шоу. А Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов ще бъдат гост-треньори в „Гласът на България”. Гледайте от 20 ч. по bTV.