В особени времена като днешните е важно да се обръщаме към безспорните авторитети, хората, с които се гордеем, че сме българи, и да се вслушваме в думите им. Световноизвестната певица Валя Балканска е една от тях. Ето какво каза тя:

„Благодаря на Бога, в добро здраве съм. В такъв хубав слънчев ден да пожелаем на всички като мен, на тези години, защото имам уши и слушам какво се говори. Защото, от една страна, ние стресирахме и политици,       стресирахме и полицаи, стресирахме и медици. Те стоят денем и нощем да ни пазят, а ние самите, с тези твърди глави, вървим като кьорави. Ако ние внимаваме, ще излезем от ситуацията. Ако ние сме инати и мислим, че само тебе и мене няма да хване, тогава няма оправяне. Сами трябва да се пазим – аз да пазя тебе, ти да пазиш мене.

То е казано, ако не вярваш в себе си, не вярваш и отсреща човека. И затова, за да имаме празниците, за да имаме срещите, за да имаме доброто отношение, мили хора, вслушвайте се, пазете се. Не е необходимо да показваш колко си велик, велик е Този над нас, по-велик друг не виждам“.

Чуйте още какво каза тя във видеото.