От 15 ноември миналата година Еконт стартира новото си приложение SmartCourier в София. В основата на неговото създаване стои световната тенденция на свързването на различни смарт устройства, стоки и дейности от ежедневна употреба с интернет, известна още като „Интернет на нещата“. Това променя и начина, по който правим бизнес.

Навлизането на дигиталните платформи и приложения намалява значително крайната цена за клиента. В крак с развитието с новостите на пазара, Еконт създаде приложението SmartCourier – най-бързият и гъвкав начин за доставка на градски пратки. Може да изтеглите мобилното приложение или да ползвате уеб версията на сайта. Интерфейсът на приложението е опростен до минимум и работата с него е изключително лесна. Тази услуга не заменя обикновените куриерски услуги, а само дава допълнителна възможност за моментални пратки независимо от работното време или почивни дни. Сигурността на доставките се гарантира от Еконт.

Какво е Смарт куриер?

• Най-бързият начин за градски доставки

• Работи 24 часа в денононощието

• Договоряте справедлива цена за услугата

• Сигурно плащане с банкова карта или чрез лична Smart Courier сметка

• Проследявате на живо къде е куриерът

• Може да оцените работата на куриера

 

 

Какво да направите, например, ако спешно трябва да изпратите пратка след 7 часа вечерта или сутрин рано преди 9, когато всички други куриери в София не работят? Или може би имате спешни документи, които трябва да бъдат подписани и върнати до вас за един час? Или нямате време за мол, а спешно ви трябват обувки от онлайн магазина за партито довечера? Достатъчно е само да:

1. Свалите мобилното приложение

2. Договорите цена и време за доставка с куриера

3. Платите сигурно с банкова карта или чрез лична Smart Courier сметка

Не пропускайте да научите повече за приложението SmartCourier тук: www.smartcourier.bg