Не е нужно да излизате, за да платите текущите си сметки за ток, парно, вода, телефон и др. Чрез ePay.bg можете да направите това във всеки един момент само с няколко лесни стъпки чрез мобилното приложение или на сайта. Въвеждате карта и абонатните номера на сметките си и плащате, където и да се намирате. След като го направите веднъж, всеки месец ще получавате и новите си сметки, когато излязат.

Платените суми влизат директно в сметката на търговеца, а за разплащането могат да се използват и дебитни и кредитни карти. Сигурността на онлайн трансакциите също е абсолютно гарантирана. Ако имате няколко дебитни карти, можете да ги регистрирате и да плащате определени сметки с една карта, а други – с друга. Можете да платите и сметките на ваши близки, родители и по-възрастни роднини.

Друго удобство е възможността да се плащат данъци и да се превеждат пари от сайта на epay.bg. Ако искате да бъдете още по-гъвкави, можете да свалите на смартфона си приложението ePay.bg (за Android или iOS) и да плащате дори когато сте в движение.

Услугата на ePay.bg съществува вече 20 години и е доказала своята сигурност. Все пак, ако имате притеснения или затруднения да използвате новите технологии, можете да отидете до някоя от касите на EasyPay и да платите сметките си на място.