Ние възрастните може да научим много от децата. Или да си припомним неща, които с прогреса на годините, килограмите и сантиметрите сме забравили. Хлапетата обитават един автентичен и органичен свят на вълшебства и въображение. Ние само ще спечелим, ако се вдъхновим от тяхната енергия и авантюристична природа. Децата ни показват пътя към колекция от истини, които сме забравили под похлупака на ежедневните грижи.

Малчуганите имат много по-естествен и необременен подход към света. Те могат да ни покажат красотата на малките детайли и мащаба на „голямата картинка“. Децата с в крак с времето и с модата. Те разбират много повече, отколкото ние си мислим. Нашите момичета и момчета изграждат своята идентичност със способности и стил. Те учат, играят, радват ни и представят себе си на света. Децата знаят, че дрехите са изключително важни в училищния двор, на площадката, по улиците на града, в прегръдката на природата и на път за любимото село.

Малките човеци разбират от мода и разпознават качеството. А ние трябва да вдъхновим и възнаградим тяхното търсене за най-доброто с нищо по-малко от най-доброто. Hip&Hopps е собствената марка детски дрехи на Kaufland и идва при децата с онзи органичен заряд, който те познават по-добре от нас. Линията предлага дрехи за деца от 6 до 10 години, изработени от естествени влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS*.

Снимка: Kaufland

Модата не е само за нас. Децата много добре знаят, че готините и удобни дрехи са едновременно инструмент за страхотното изживяване на околния свят и идентичност за богатиия пейзаж на детските отношения. Те са ориентир в чудния лабиринт на израстването. Комфортът помага за игрите и приключенията, а якия дизайн подслажда самочувствието и светоусещането.

Достъпните цени са добрата новина за родителите. Модерни детски блузи за супер преживяване в ежедневието. Спортен панталон за момчетата и спортен клин за момичетата, защото удоволствието от изразходването на енергия с приятели не може без удобство. Стилен чорапогащник за малките принцеси, топъл пуловер и карирана риза като модерна броня за малките рицари. Дънки с ефектен кант, суитшърт и боти за бъдещите дами, спортни обувки за младите атлети, якета, за да е топло и готино. Чанти, аксесоари, гумени ботуши, сгъваеми цветни чадъри, непромокаеми панталони. И, разбира се, кецове.

Всички продукти на Hip&Hopps са с висококачествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Преработените естествени влакна, използвани за дрехите, са от мек и удобен за носене органичен памук без замърсители. Линията е произведена при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Децата имат усет към автентичността и връзка с природата. Те са „био“ не само защото така е модерно, но защото така им идва отвътре. Но освен това са и модерни. Защото модата е за младите.

Снимка: Kaufland

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.