Владо Николов: Отказах се от „Фермата“, за да покажа на Яни, че има добро
Смятам, че ако възприеме тази постъпка като шанс, може да си отвори кръгозора, което за мен ще е важно, защото е изключително способен и работлив човек, каза спортната легенда
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 13
    1
Владо Николов
Снимка: bTV

Не знам дали това беше благородна постъпка, беше по-скоро спонтанна, коментира Владо Николов след отказването си от „Фермата“.

Вчера той спечели дуела срещу Яни Андреев, но пожела да напусне, вместо опонента си.

Решението взех на базата на времето, което прекарахме заедно, на комуникацията с него, сподели Николов в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Яни е изключително стойностен човек, макар да има някои страни от характера, които се нуждаят от подобрение. Опитах се да му покажа, че има добро. Смятам, че ако възприеме тази постъпка като шанс, може да си отвори кръгозора, което за мен ще е важно, защото е изключително способен и работлив човек, който заслужава да промени живота си към нещо по-добро, каза спортната легенда.

„Фермата“ беше приключение, страхотно изживяване. Бях щастлив от ден 1 до последния дуел. По принцип никога не се отказвам, но в случая това не е моята игра. Бих могъл, при определени условия, да спечеля формата – ако не ме избират за ратай и ако аз подреждам игрите, можех да победя всеки и то по-скоро лесно. Но така или иначе няма да живея на село, няма да бъда фермер и прецених, че е много по-добре да има шанс за изява един човек, който прави това. Всички говорим за обезлюдяването на селата, урбанизацията и как трябва да се борим с този проблем. Ако Яни има способностите и късмета да спечели „Фермата“, той ще остане да живее на село, добави Николов.

Владо Николов, Владимир Каролев
Снимка: bTV

В предаването гостува и Владимир Каролев, който вече отпадна от шоуто. Той призна, че нямал шанс да спечели, но се научил на много неща – да сече, да реже с трион, да прави боб, кисело мляко. Според него без Николов ще е малко скучно, но и интересно, защото ще липсва лидерът, който всички виждат в него.

Вижте повече във видеото:

  • 13
    1
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре