„Епъл” уволниха свой инженер, след като дъщеря му показала новия iPhone X
Миналата седмица онлайн се появи клип, на който Брук Питърсън показва подробно новата джаджа, която баща ѝ получил по-рано като служител на компанията
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    5
2111487220.jpg

Служител на технологичната компания „Епъл” беше уволнен, след като дъщеря му показа новия iPhone X във видеоклип, качен в платформата за споделяне на видео YouTube.

Миналата седмица онлайн се появи клип, на който Брук Питърсън показва подробно новата джаджа, която баща ѝ получил по-рано като служител на компанията.

Защо изкуственият интелект на „Епъл” мисли, че „Деспасито” е химнът на България?Направихме проверка дали това наистина е така

Видеоклипът бързо стана много популярен в социалните мрежи, като много технологични сайтове го обявиха за най-добрия пример какво може новия телефон на компанията.

В продължение на 25 секунди Брук показва как работи новия екран, използва камерата, плаща с Apple Pay и демонстрира новата функция „Анимоджи”.

Видеоклипът бързо беше свален от социалните мрежи, а на негово място се появи друго видео, заснето от Брук, в което тя обяснява, че баща ѝ е бил уволнен.

Компанията има изключително стриктни правила относно разкриването на информация за новите им продукти. В кампуса на „Епъл” е абсолютно забранено да се снима, особено когато става въпрос за продукт, който тепърва ще се появи на пазара.

Новият iPhone X ще бъде пуснат за продажба на 3 ноември.

  • 0
    5
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре