Стоянка Мутафова: Най-трудният урок е възпитаването на дете
На сцената правя комедия, а в живота вечно съм в някаква драма, казва актрисата, която вчера навърши 96 години
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 2
    0
Стоянка Мутафова

„Не обича равносметките – правя ги, но те винаги са отрицателни. Така съм устроена – не сцената правя комедия, а в живота вечно съм в някаква драма. Това каза в интервю за bTV актрисата Стоянка Мутафова, която вчера стана на 96 г.

Стоянка Мутафова посреща 96-ия си рожден ден на сценатаИска ми се да се срещнем и на стогодишнината ми, обърна се към публиката тя миналата година, когато празнува отново в театъра

Рождения си ден тя отново посрещна на сцената.

Казва, че най-смисленият момент в живота ѝ е раждането на дъщеря ѝ. Родих я вечерта и цяла нощ не спах от радост, уточнява актрисата.

Най-трудният урок по думите ѝ е именно възпитанието на детето. Никога не съм се мъчила да си възпитавам детето, тя беше оставена да прави, каквото си иска, може би трябваше да я спирам за някои неща. И второ дете да имам обаче пак ще го оставя свободно”, казва Стоянка Мутафова.

Признава, но повече на шега, че може и да е грешка, че е станала актриса, баща ѝ много настоявал тя да стане археолог.

По думите ѝ най-доброто лекарство е спокойствието, но тя рядко го взема; най-важната дума е обич; щастието е относително; любовта е велико нещо, а животът е велик, колкото любовта.

Вижте цялото интервю във видеото:

  • 2
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре