Стинг се връща у нас догодина за два концерта
Изпълнителят лично е избрал мястото на провеждането им - Античния театър в Пловдив
  • Последни
  • Най-четени

  • 0
    0
2111520874.jpg

Само девет месеца след четвъртото си гостуване у нас - в зала "Арена Армеец", Стинг се връща за още два концерта - на 19 и 20 юни, вторник и сряда, на Античния театър в Пловдив.

Композитор, певец, автор на песни, актьор, писател и активист, през своята кариера, Стинг е продал почти 100 милиона албума и е носител на множество престижни награди.

Концертите в Стария град са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на община Пловдив, като част от календара на културните събития за 2018 г.

След четвъртото ужилванеКонцертът на Стинг тази година бе част от турнето 57th & 9th, представящо едноименния албум

Мястото е избрано лично от Стинг, поясняват от "София мюзик ентърпрайсис". И наистина, какво по-невероятно съчетание на хилядолетна история и културни традиции, прекрасно допълващи магическата музика на този феноменален артист. Феновете ще имат удоволстието да чуят всичките му хитове в спектакъл, съчетан с неповторимата атмосфера на Античния театър. 

Слушаме сина на Стинг за втори път преди концерт на прочутия му бащаВходовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18:30 ч.
2111520875.jpg
15 хил. почитатели на Стинг препълниха арена „Армеец”Легендарният музикант дори излезе пред публиката с 15 минути по-рано от предвиденото

Поради ограничения капацитет на Античния театър билетите за всеки от концертите са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 110 до 190 лв. Ще бъдат пуснати в продажба от утре, 15 декември. 

  • 0
    0
Още по темата