Германският модел Хайди Клум прекъсна мълчанието си и за първи път обясни причината за краха на брака си.

38-годишният супермодел оприличи раздялата си с певеца Сийл като "торнадо". "Чувствах се като в окото на бурята. Емоциите вътре в мен бяха като торнадо", сподели тя в интервю за списание "Ел".

"Колкото и да е трудно, такъв е животът. Понякога е като топка, която идва към теб. Мислиш си, че ще я хванеш, но тя те удря по главата от страната, от която най-малко си очаквал", разказа манекенката.

За първи път Хайди признава, че идеалната им 7-годишна романтична приказка е била изпълнена с проблеми, които двамата се опитвали да пазят в тайна. “Пред външния свят разкривахме само удивителните страни на брака ни. Толкова неща казаха за него и за мен, които не искам да коментирам .Сийл е възрастен човек. Не мога да му казвам какво да прави и какво не. Не искам да говоря кой как е постъпвал и какви бяха възходите и паденията, които имахме. Всяка двойка минава през такива неща. За съжаление ние сме в очите на всички, което доведе до края на връзката ни", обясни Клум.

Тя се определи като "лъвица с четири малки", за които трябва да се грижи и да защитава. Моделът призна само, че раздялата й причинила безкрайно много болка. "Аз не съм робот и не съм от камък", сподели тя.

Бившият съпруг на Хайди направи изявление само два дни след съобщението за раздялата, в което сподели, че също е бил шокиран. "Казваш "да" и се заричаш да си с този човек "Докато смъртта ви раздели". За мен този обет има стойност. Това не са празни думи. Но такива неща се случват. Горд съм, че бях женен за нея. Тя ми даде четири невероятни подаръка, четири прекрасни деца", каза още Сийл.