Последен шанс да си спечелите билети и среща с любимците си от TOP 100 DJs World Tour в "Арена Армеец" на 27 февруари!

Вчера – 19 февруари, в четвъртия ден на играта ви попитахме:

Един от диджеите, които идват в София с TOP 100 DJs World Tour, е омъжен за "ангела" на Victoria’s Secret - Дутцен Крос. Кой е той?

А) FEDDE LE GRAND
Б) SUNNERY JAMES
В) RYAN MARCIANO

Верният отговор е Б) SUNNERY JAMES. Отново стотици потребители отговориха вярно на въпроса, но само двама печелят награди. На случаен принцип избрахме късметлиите и те са:

angsimeonova – печели meet&greet и билет за събитието
suprisese – печели билет за събитието

Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!
Преди да продължим напред с играта, да си припомним...

Правилата:

От 16 февруари всеки ден до 20 февруари на сайта btvnovinite.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан със събитието или диджеите. Ще очакваме верните ви отговори на дневните въпроси в коментарите под съответните материали. От отговорилите правилно на всеки дневен въпрос ще избираме по двама победители, като единият късметлия ще печели meet&greet и билет за събитието, а другият – билет за събитието. Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип (с помощта на random.org) и ще бъдат обявявани с публикуването на следващия дневен въпрос. Последните късметлии ще бъдат обявени на 21 февруари (събота). Всеки потребител ще участва в жребия САМО С ЕДИН КОМЕНТАР, което означава, че спамът в коментарите е абсолютно безсмислен - предварително благодарим на всички, които ще уважат това условие!

ВАЖНО! Победителите ще получат информация за наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!

ВЪПРОС 5 (ПОСЛЕДЕН):

Албумът "United We Are" на Hardwell излезе през:

А) декември 2014
Б) септември 2014
В) януари 2015

Очакваме отговорите ви на ВЪПРОС 5 в коментарите под този материал! Победителите ще бъдат обявени утре – 21 февруари!