Орлин Павлов с уникален акустичен концерт
„На акустичните концерти идват хора, които тази музика ги докосва и зарежда”, сподели певецът
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0
орлин павлов
Снимка: \"Orlin pavlov\" by https://www.facebook.com/opavlov

Певецът и актьор Орлин Павлов ще зарадва своите почитатели със своя уникален акустичен концерт в „София лайв клуб” на 9 юни.

„Това е един много успешен проект, който преди 2 години успяхме да реализираме с Борислав Бояджиев и Ангел Дюлгеров”, сподели Орлин. По думите му той ще има много по-голям заряд от другите му концерти.

„На акустичните концерти идват хора, които тази музика ги докосва и зарежда”, сподели певецът.

В главната роля: Орлин Павлов. Какво не знаете за него?Според баща му например единственият му недостатък е, че не пие алкохол, което е „страшно странно“ за човек, който се занимава с изкуство

В студиото на „Тази събота” той разказа и за новия български сериал „Скъпи наследници”, който снима. В него той работи с големи български актьори като Георги Кадурин, Койна Русева, Цветана Манева, Валентин Танев и много други.

„Научих много за себе си – че мога да ставам по-добър в това, което правя”, сподели още Павлов.

На въпроса коя е по-голямата му любов – киното или музиката, той отговори:„Когато си на сцената, ти винаги си актьор. Не  можеш просто да излезеш и нещо да изпееш, защото имаш глас”. Той обясни, че според него един певец трябва да влияе на своите слушатели чрез изпълненията си и да показва присъствие на сцената.

Вижте във видеото какво разказа Орлин Павлов за новия филм на Ники Илиев „Нокаут или всичко, което тя написа”, в който участва:

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре