Тулиса Контоставлос – бившата вокалистка на британската хип-хоп банда N-Dubz, пребори конкуренцията на красавици като Черил Коул и Риана и се изкачи на челното място в класацията на сп. FHM за 100-те най-сексапилни жени в света, съобщи Контактмюзик.

Коул и Риана са класирани съответно на втора и трета позиция след Тулиса.Победителката споделя, че е очарована и същевременно изненадана от постижението си.

Снимка: Facebook

"Благодаря много на всички, гласували за мен. За мен е чест да бъда начело в класацията, а и е доста стимулиращо за самочувствието ми. Гордея се със себе си и с това, което съм. Фотосесията за сп. FHM е най-сексапилното нещо, което съм правила", казва Тулиса Контоставлос, чиито снимки ще бъдат публикувани в юнския брой на изданието.

В момента Контоставлос се готви за солова музикална кариера след разпадането на N-Dubz. Дебютният сингъл "Young"от албума й "The Female Boss" излиза по-късно през месеца.

Най-високо класираната в тазгодишната листа на сп. FHM дебютантка е ирландската манекенка Джорджия Салпа, която заема пето място. Челната десетка на 100-те най-сексапилни жени в света се допълва от Роузи Джоунс, Кейти Пери, Меган Фокс, Кийли Хейзъл, Мила Кунис и Емили Атак.