Наемете си частен самолет – поне за няколко снимки в социалните мрежи
Руска компания издига фалшивия стандарт на живот и „авторекламата” на съвсем ново равнище
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 1
  • 0
    0
PrivateJetStudio
Снимка: Instagram/PrivateJetStudio

Животът – особено животът на другите, не винаги е точно това, което изгледа, че е – особено във „Фейсбук” или „Инстаграм”. Всички добре знаят това, но руска компания издига фалшивия стандарт на живот и „авторекламата” на съвсем ново равнище.

Компанията „Прайвът джет студио” (Private Jet Studio) има интересен бизнес модел – позволява ви да наемете частен самолет, за да може на си направите снимки с него, около него, в него и пр., които след това да използвате в социалните мрежи.

 

#love#music#privatejet#luxury #fashion#style#model#instadaily#followme#foto#photographer#hype#style#sexy#photomodel#photoshoot

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Дали ще направите това с някакви с бизнес цели или просто за да накарате по-малко облагодетелстваните ви приятели да завиждат е въпрос на вашите нужди и преценка.

Самолетът е истински, снимките са истински, има само една малка уловка – няма да летите с него никъде, само ще се снимате.

При това, ако искате професионален резултат, компанията ще ви осигури и фотограф – пакетът за два часа е с цена 14 хил. рубли (ок. 400 лв.) Искате видеооператор? Няма проблем – 720 лв. Не искате фотограф и оператор, само декора за снимки – също няма проблем, 320 лв.

„Това е най-големият, най-бързият и най-луксозният бизнес самолет. Луксозният интериор пък е направен само от най-качествени материали”, обясняват от компанията за машината –„Гълфстрийм 65”.

 

Приглашаем на борт нашего частного самолёта. Фотосессия 14 000р/час

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

  • 0
    0
Още по темата
1 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре