На 24 април "Живко Петров ТРИО" (JP3) кани на пътешествие до планетата на музиката с нови композиции от предстоящия албум "Between The Worlds". Концертът е от 22ч. в Sofia Live Club.

В първия си концерт за 2014 година JP3 канят ценители и меломани на пътуване до музикалната планета, като представят първите готови композиции от предстоящия си нов албум. Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов ще очакват аудиторията на борда на Sofia Live Club, когато за първи път ще бъдат представени 5 нови пиеси.

Новите заглавия от триото, които звучат като обещание за щастие, са: "Between The Worlds" (както ще се казва и следващият албум на JP3 ), "The Third Day Of The Year", "New Step", "Minority Blues", "The Time Is Now".

Една от композициите, които ще представят музикантите от сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас, е написана от Веселин Веселинов-Еко, а музиката за останалите е дело на маестро Живко Петров.

На концерта ще звучат и добре познатите "Understandable", "Poison", "It's a Dream", "Follow the Sun". Триото работи и по няколко джаз стандарта, които на 24 април ще бъдат изпълнени в нов прочит, носещ забележителния отпечатък и звучене на JP3.

Билети за събитието ще се продават на място на цена от 10 лева.