Чакането е към края си! Aerosmith потеглят на своето дългоочаквано европейско турне. Стивън Тайлър и компания са вече в Истанбул, където е първия им концерт на 14 май. Само три дни по-късно те ще превземат София. Стадион "Локомотив" със сигурност ще е изпълнен до краен предел с фенове на култовата петорка. Ще чуем някои от най-големите хитове на бандата, както и песни от последния им студиен албум Music From Another Dimension.

Вече започна изграждането на грандиозната сцена с ширина над 35 метра и височина над 18 метра. Съоръжението ще е със специална платформа отпред, т. нар. „език“, с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до най-върлите си фенове пред сцената. Езикът ще завършва с една по-малка сцена. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани.

Стадион "Локомотив" е в отлично състояние и ще може да побере хилядите фенове на Aerosmith у нас. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:30ч.

В бекстейдж зоната зад сцената на стадион "Локомотив" започна изграждането на своеобразен мини град. В това пространство ще са гримьорните на всеки от петимата изпълнители. Специалното желание на Стивън Тайлър е в неговата гримьорна задължително да има няколко свещи с аромат на ванилия и анасон, а за вечеря той е поръчал сьомга на скара със зеленчуци на пара. Вечерята на Джо Пери ще е телешки стек с броколи на пара. И двете легенди ще пият предимно минерална вода, сода и енергийни напитки.
       
Aerosmith пристигат у нас с частния си самолет на 17 май.

Билетите за концерта на цени от 70 до 150 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.