14 от най-великите имена от съвременната метъл сцена идват в София с шоуто METALL ALL STARS! Големите звезди на метъла забиват на 23 март 2014г. в зала “Арена Армеец” в рамките на Loud Festival 2014. Титаните, сътворили едни от най-големите класики в метъла, подкрепени от едни от най-виртуозните и прецизни музиканти в света – ще свирят заедно на една сцена в София в меко казано зрелищно и безпрецедентно шоу!

А ето ги и тях - METAL ALL STARS:

-PHIL ANSELMO – Pantera & Down
- JOEY BELLADONNA – Anthrax
- ZAKK WYLDE – Ozzy Osbourne
- BLASKO – Ozzy Osbourne
- UDO DIRKSCHNEIDER - Accept & UDO
- BRIAN FAIR - Shadows Fall
-MAX CAVALERA – Sepultra & Soulfly
- ROSS THE BOSS – Manowar
- JON DANIELS - Anthrax & Shadows Fall
- JASIN TODD – Shinedown
- AARON ROSSI – Ministry
- MATT BANCHARD - Shadows Fall
-NICK MENZA – Megadeth
- CRONOS – Venom

Всеки момент към тях може да се присъединят и още престижни, звездни имена.

METAL ALL STARS е шоу без аналог в историята на метъла и не случайно само с обявяването си предизвиква истински фурор сред милионите феновете на жанра по целия свят. Световните медии отсъдиха: “METAL ALL STARS сбъдва мечти!”. За него бе съобщено официално през септември тази година с анонс за Световното турне на METAL ALL STARS, стартиращо от Южна Америка този месец. Звездите на метъла ще представят избрани хитове от своите кариери, както и кавъри на банди, които са оказали най-силно влияние в творчеството им.

“Никога не сте виждали подобно нещо преди - никога не сте си представяли дори! Просто се оставете на въображението си” се съобщава в официалната информация за шоуто.

Билетите за METAL ALL STARS на 23 март 2014-a в София влизат в продажба от днес – 22 ноември, в мрежите на Eventim и Ticketstream на цени от 45 до 70 лева. Първите 100 билета от всяка ценова категория ще бъдат с отстъпка от 10%!