Билетите за концерта на Васко Василев на 30 ноември в София свършиха! Събитието предизвика огромен интерес сред почитателите на музиканта и резултатът ще е препълнена Зала 1 на НДК!

“Изключително щастлив и благодарен съм на моята публика, която за пореден път доказа, че е най-готината публика”, сподели Васко Василев, който пристига в България в края на седмицата за репетиции с оркестъра. “Разбирам, че има много разочаровани хора от Бургас, Русе и Добрич, които не са успели да си вземат билети навреме. Проблемът е, че залите в тези градове са с по-малък капацитет, а билетите за турнето бяха в продажба от началото на лятото. Признавам – Зала 1 на НДК изненада и мен. Обмисляхме с екипа ми да направим допълнителни концерти в същия ден, но графикът ни е толкова прецизно зает, че за съжаление няма как да успеем физически. За първи път тръгвам на турне с толкова голям оркестър от 40 човека и много се вълнувам”, каза още Васко.

Единствено феновете в Самоков и Варна все още имат шанс да се сдобият с билети и да чуят за първи път едни от най-хубавите и популярни филмови композиции, част от репертоара в Cinema Concertos.