"Младата" супергрупа Tube Hedzzz забива в Sofia Live Club на 14 ноември. Преди време ви представихме бандата с увереността, че музикантите си заслужава да бъдат чути и "следени". Какво ново може да предложи групата, ще разберете, ако проследите концерта й този четвъртък в София. На сцената на клуба ще се качат и родните легенди "Подуене Блус Бенд”. Входът за събитието е 10 лева.

Ако все още не сте разбрали, Tube Hedzzz са Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани). Тримата свирят заедно и поотделно с доста различни по стил артисти и групи – от Йълдъз Ибрахимова, JP3, Зона Ц и Стефан Вълдобрев (Еко), през Орлин Павлов, Любо, Rubikub и Free Style (Ангел), до Графа, Bobo and the Gang и Дичо (Росен). Обединяващата сила тук е е любовта към суровата енергия на класическия блус и рокендрол, и желанието да я пресъздадат през собствената си призма.

Резултатът е студийният дебют "Back To The Bluezzz" - съвременен рок албум, съдържащ 14 парчета по музика и текстове на Ангел Дюлгеров и аранжименти на Tube Hedzzz. Специални гости в албума са Любо Киров, Васко Кръпката, Росен и Милен Кукошарови и Атанас Дюлгеров.