Още три пропуска за премиерата на новия албум на P.I.F., както и 3 копия от четвъртия студиен проект на бандата, очакват трима от вас!

Във втория ден на играта – 12 ноември, ви попитахме:

Какъв подарък ще получат първите 100 гости на концерта на 23 ноември?

Верният отговор е копие от новата компилация на групата P.I.F.- "THE BEST". На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме и втория победител в играта и той е p_v_p. Честито! Печелиш копие от албума “P.I.F.4”, както и пропуск за премиерата на албума на 23 ноември. На имейла, с който си регистриран в сайта, ще получиш информация за наградата.

Преди да зададем третия въпрос, нека си припомним правилата.

Правилата на играта:

В рамките на 5 дни – от 11 ноември до 15 ноември (включително), на btvnews.bg ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с P.I.F. Ще очакваме да ни отговаряте правилно в коментарите под материалите с въпросите. Всеки ден един потребител, отговорил вярно на дневния въпрос, ще печели по един пропуск за концерта на 23 ноември + копие от албума "P.I.F.4". Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип и обявявани с публикуването на следващия въпрос в играта. Първият победител ще бъде обявен с публикуването на втория въпрос в играта утре – 12 ноември, а последният – на 16 ноември.

За да участвате в играта ви е необходима активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Въпрос 3:

Какво краси обложката на албума “P.I.F.4”?

Очакваме отговорите ви в коментарите! Жокерът е тук>>>

Успех!