И ПОБЕДИТЕЛЯТ Е...>>>

Играта, в която се състезавахте за поздрав от сцената на Sofia Rocks, отправен от култовите 30 Seconds To Mars, ПРИКЛЮЧИ! Имахте възможност да участвате до 12ч. на 20 юни! 

Какви бяха правилата:

Магнетичните 30 Seconds To Mars са едни от хедлайнерите на тазгодишното издание на Sofia Rocks! Джаред Лето и компания най-накрая ще забият пред българските си фенове на 6 юли на стадион „Академик” в София! Хилядите почитатели на бандата у нас ще имат възможност да припяват с носителя на Оскар любимите си парчета. А представяш ли твоето любимо парче на 30 Seconds To Mars да прозвучи пред същите тези хиляди специално за теб? След специален поздрав, отправен към теб, от самия Джаред Лето? Яко, нали!

btvnews.bg ти дава възможност да сбъднеш тази фантазия!

В коментарите под този материал публикувай линк към любимото си парче на 30 Seconds To Mars, което искаш да прозвучи като поздрав за теб на 6 юли, заедно с кратък текст на тема „Защо харесвам 30 Seconds To Mars?” Крайният срок е 12ч. на 20 юни!!!

От всички фенове на бандата, които се включат в играта, на случаен принцип ще изберем един, който ще спечели поздрав от 30 Seconds To Mars! ВНИМАНИЕ: Наградата НЕ ВКЛЮЧВА билет за събитието, трябва сам да си осигуриш такъв.

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!