Повече от месец трябва да мине, докато дойде време да се впуснем с вълнение в тазгодишното EXIT приключение – EXIT ADVENTURE, който тази година обединява два фестивала в две държави и обещава да зареди меломаните с шеметни музикални спомени.

За да бъде чакането по-търпимо, тази година EXIT Adventure Bulgaria ще подгрее родните фенове за съседския фестивал с мегапарти на 13 юни в София и турне във Варна, Пловдив и Велико Търново (подробности тук>>>).

Партито в София ще бъде в два клуба, в които ще гостуват артисти като James Zabiela, Koven, Eyesburn и Kiril Djaikovski (подробности тук>>>)! Входът е само с покани и, защото сме много готини, ви даваме възможност да се сдобиете с желаните пропуски в новата игра на btvnews.bg!

Правилата:

В чест на един от любимите ни хедлайнери на главната сцена на EXIT 2014 – Деймън Олбърн, от днес – 6 юни, до 12ч. на 10 юни ще очакваме да публикувате в коментарите под този материал името на любимото си парче на Blur, Gorillaz или самия Деймън Олбърн с кратък отговор на въпроса "Защо харесвате тази песен?". От всички, включили се в предизвикателството, ние –редакторите на btvnews.bg, ще изберем 9 (ДЕВЕТ) късметлии, които ще спечелят по 2 (ДВЕ) покани за EXIT Adventure Bulgaria на 13 юни в София! Поканите важат и за двата клуба - Маймунарника и Блендер!

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!

Успех!