Броени дни остават до дългоочаквания концерт на Андреа Бочели у нас – 31 август, стадион "Българска армия", София! Събитието предизвика огромен интерес сред родните меломани, което наложи пускането на допълнителни билети за събитието. Ограничени бройки пропуски все още можете да намерите в мрежата на Eventim.

Ако вие сте един от почитателите на световната звезда, които биха дали всичко, за да присъстват на концерта в София, имаме една добра новина за вас: стартираме игра, в която ще можете да си спечелите билети за събитието!

Правилата!

В рамките на 3 дни - от днес – 25 август, до 27 август (включително), всеки ден ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с Андреа Бочели. Ще очакваме верните ви отговори на дневните въпроси в коментарите на съответните материали! В първите два дни на играта – 25 и 26 август, разиграваме по 3 (три) двойни билета, в последния ден – 27 август, четирима потребители ще спечелят по два билета за концерта. Имената на победителите ще бъдат обявявани с публикуването на всеки нов въпрос. Последните късметлии ще станат ясни на 28 август.  

ВАЖНО! Победителите ще получат информация за наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!

ВЪПРОС 1:

Колко пъти Андреа Бочели е бил номиниран за награда "Грами"?

Очакваме отговорите ви на ВЪПРОС 1 в коментарите под този материал!