Иде лято! И с него се задават дългоочакваните музикални събития, мислите за които ни топлиха душите през студените месеци, които се задържаха нахално дълго време тази година! В близките месеци btvnews.bg ще ви даде възможност да си печелите билети за концертите на живо на своите музикални любимци!

Едно от първите големи музикални събития за сезона е самостоятелно шоу на Tiesto на 7 юни на Терминал 2 на Летище София.  Искате ли да се забавлявате с култовия диджей на живо? Включете се в играта на btvnews.bg!

Правилата:

В продължение на 5 дни – от днес (26 май) до петък (30 май), на btvnews.bg ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с шоуто на Tiesto. Ще очакваме верните ви отговори на въпроса в коментарите под материалите с дневния въпрос. Всеки ден ДВАМА ще печелят по един билет за събитието на 7 юни. Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип (с помощта на random.org) и ще бъдат обявявани с публикуването на новия въпрос. Последните победители ще станат ясни в събота – 31 май.

ВАЖНО! Победителят ще получи информация за това как да си получи билетите на имейла, с който е регистриран на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!

ВЪПРОС 1:

Колко пъти Tiesto е печелил титлата "най-добър DJ в света" от DJ Magazine?

1)    2 пъти
2)    3 пъти
3)    Само веднъж

Публикувайте отговорите си на ВЪПРОС 1 в коментарите под този материал!