Освен силен списък от световноизвестни диджеи, тазгодишното издание на фестивала Solar Easter впечатлява и с участието на Reach Visuals. На 17 април всяка една от трите зали на Inter Expo Centre ще бъде преобразена от професионалистите от най-добрия екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света.

Вече 15 години Reach Visuals доказват, че са лидери в моушън графиката и визуалните изображения, съпътстващи най-мащабните партита за електронна музика. Не е случаен и фактът, че екипът на Reach Visuals e виджей резидент компанията за Cocoon партитата от 2004г. насам. Освен видеопроекти, 2D и 3D компютърна анимация, визуални ефекти и различен набор от нови технологии, те интегрират и контрастиращи видеоматериали от разнообразни източници, за да създадат едно цялостно усещане и завършеност в концепцията на всеки един проект, в който участват.

Креативният потенциал на Reach Visuals ще бъде разгърнат в трите отделни зали на фестивала Solar Easter, като за всяка една от тях ще бъде подготвен индивидуален и тематичен сценарий в зависимост от стила и артистите.

Solar Easter ще разтърси Inter Expo Center в нощта на 17 април. Промо билети за събитието ще намерите в мрежата на Eventim.bg и в Yalta Club на цена от 40 лева.
Вижте артистите>>>