Ясни са първите трима победители в играта на btvnews.bg, които печелят двоен пропуск за концерта на DMX в София на 13 декември.

В понеделник ви попитахме:

Един от емблематичните дуети на DMX е парчето "Come Back In One Peace", в което рапърът партнира на Алия. Песента е саундтрак към филм, в който участват и двамата изпълнители. Кой е филмът?

Верният отговор е "Ромео трябва да умре". Трябваше да публикувате верните си отговори на този въпрос до 15ч. днес – 5 декември. От всички, отговорили вярно на първия въпрос, на случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме първите трима победители и те са:

spokopi4a
vlak4epufpaf
Anita333

Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!

Играта продължава с втория въпрос, но първо да си припомним правилата!

Правилата на играта:

В рамките на седмица - от 2 до 9 декември, ще публикуваме 2 въпроса, верните отговори на които ще осигурят на шестима потребители на btvnews.bg по един двоен пропуск. Първият въпрос ще бъде публикуван на 2 декември и ще очакваме верните ви отговори на него до 15ч. на 5 декември, когато ще бъдат обявени и първите трима победители. На 5 декември ще публикуваме и втория въпрос в играта, на който ще очакваме да отговорите правилно до 12ч. на 9 декември, когато ще бъдат обявени и вторите трима победители в играта.
Победителите ще бъдат определени на случаен принцип! Отговорите ви очакваме в коментарите под материалите с въпросите!

ВАЖНО! За да участвате в играта ви е необходима активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителят ще получи информация за наградата на имейла, с който е регистриран в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Въпрос 2 (отговаряйте до 12ч. на 9 декември):

Как е истинското име на DMX?

Отговорите си публикувайте в коментарите под този материал!

Успех!