На 31 май столичният клуб MIXTAPE 5 ще се преобрази в малка крепост в чест на най-големия фестивал за bass музика в Европа – Outlook Festival. Хедлайнер на второто издание на подгряващото Outlook Launch Party Sofia ще бъде един от най-талантливите liquid drum and bass продуценти и диджеи – LENZMAN.  

Гостуването в София е част от световното турне на диджея, посветено на дългоочаквания му първи албум "Looking At The Stars", който ще излезе за лейбъла Metalheadz само две седмици след партито в София.

През последните няколко години LENZMAN успява да се утвърди като един от най-вълнуващите представители на световната drum and bass сцена. Отличава се с дълбоки и чувствени тракове и колаборации с едни от най-добрите вокали и музиканти, в които личи усетът му да експериментира с различните стилове.

За да бъде наистина фестивална атмосферата в Mixtape 5 на 31 май, дуетът Algoriddim & Ralee ще допълнят вечерта с едночасов сет с нежни вокали на живо. Своя характерен звук ще демонстрират и момчетата от Future Sounds of Sofia – Presize, Smartech, Robustus и Phirah.



Outlook Festival (Пула, Хърватска) е празник на музикалната култура, представящ най-големите имена от bass и dance сцената. Outlook залага на най-добрата саунд система, а бонус към всичко това е красотата на крепостта Punta Christo Pula, сгушенa сред Адриатическо море. За седмото си издание фестът в Хърватия ще бъде превзет от над 300 артисти, които ще пускат на 12 сцени, сред античен амфитеатър и на 40 парти лодки.

Билети за партито на 31 май в Mixtape 5 ще намерите в мрежата на Ticketpro на цена от 15 лева. Цената на входа и в деня на събитието ще бъде 20 лева. Уникалният номер на всеки отделен билет ви гарантира участие в томболата за 2 безплатни паса за Outlook Festival в Хърватия.

Билети за самия Outlook Festival, както и изгодни варианти за настаняване, ще намерите на partytravel.bg.