Концертът на The Serial Killers, обединяващ легендите B Real & Julio G от Cypress Hill, X Zibit и Demrick, се мести на 11 септември в Mixtape 5, София. Първоначално събитието бе насрочено за 10 септември в „Маймунарника”.

B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real от предприема мини турне у нас като част от High Summer 2014 – на 9 септември в Клуб OXYGEN в Слънчев Бряг и на 10 септемви в Клуб XTRAVAGANZA, преди взривоопасното шоу на 11 септември в София. Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип-хоп и фънк хитове от последните 20 години.    
 
Вратите за концерта на The Serial Killers отварят в 21:00 часа. Билетите за концерта са на цена от 30 лева. На място цената ще е 35 лева.

След щатските легенди пултът ще заемат добре познатите на българската публика диджеи от Camp Sessions. От своя страна, култовото гуру  B Real  от  Cypress Hill ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”. Входът за афтър партито е 15 лева.  
 
Закупените до момента билети за 10 септември остават валидни за новата дата и място без презаверка, а желаещите да върнат пропуските си трябва да се свържат с разпространителя, от когото са ги закупили.