Играта, в която имахте възможност да печелите билети за Sofia Rocks 2014, ПРИКЛЮЧИ!

На 20 юни, в десетия (последен) ден на играта ви попитахме:

В една от другите две игри на btvnovinite.bg, свързана със Sofia Rocks, разиграваме среща с култовите The Offspring. Колко почитатели на групата ще спечелят среща на живо с любимците си от играта на btvnovinite.bg?

А) двама

Б) шестима

В) четирима

Верният отговор е В) четирима. От стотиците коментари, на случаен принцип, избрахме един потребител, който печели два билета за събитието и той е: Kle4o0. Честито! На имейла, с който си регистриран/а в сайта, ще получиш информация за наградата!

Всички побeдители:

Ден 1: kirilkapeeva

Ден 2: sgleda

Ден 3: Bross

Ден 4: Trivium333

Ден 5: DJKanev

Ден 6: Courtney84

Ден 7: Medenkata123

Ден 8: kozmaasenov

Ден 9: RapGirl

Ден 10: Kle4o0

Очаквайте имейли в понеделник - 23 юни!

Правилата:

Всеки делничен ден от днес - 9 юни, до 20 юни (включително) на btvnovinite.bg - в ТОЗИ материал, ще публикуваме по 1 въпрос, свързан със Sofia Rocks 2014 и бандите, които ще чуем - THE OFFSPRING, 30 Seconds To Mars, Mando Diao, Skillet, Alcest и Osssy. Ще очакваме вашите верни отговори в коментарите под материала (който четете в момента!).

Всеки ден, на случаен принцип, ще избираме един от отговорилите вярно на дневния въпрос, който ще печели по 2 билета за Sofia Rocks. Победителите (общо 10) ще бъдат публикувани с обявяването на новия въпрос. Последният победител ще стане ясен на 21 юни.

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!