Броени дни остават до първото гостуване на Efterklang у нас. Концертът на датската банда е на 12 ноември в столичния Sofia Live Club. 

btvnews.bg дава възможност на двама свои потребители да се сдобият с двоен пропуск за двойния концерт.

Правилата на играта:

В рамките на два дни – 6 и 7 ноември, на btvnews.bg ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с главните герои в събитието на 12 ноември. Ще очакваме да ни отговаряте правилно в коментарите под материалите с въпросите. Всеки ден един потребител, отговорил вярно на дневния въпрос, ще печели по един двоен пропуск за концерта. Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип. Първият победител ще бъде обявен с публикуването на втория въпрос в играта утре – 7 ноември, а вторият – на 8 ноември.

За да участвате в играта ви е необходима активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Въпрос 1:

Къде е записан последният албум на Efterklang – "Piramida"?

Очакваме отговорите ви в коментарите под този материал. Жокерът е тук>>>

Успех!