btvnews.bg ви дава възможност да спечелите билети за рок феста Kavarna Rock 2014, на който ще забият Helloween, Europe, Gotthard и др.

В третия на играта – 9 юни, ви попитахме:

Първият фестивален ден тази година – 27 юни, ще бъде разтърсен от Black Sea Battle Of The Bands! За коя поредна година се провежда музикалната битка в рамките на Kavarna Rock?

Верният отговор е „за първа година”. От стотиците коментари, на случаен принцип, избрахме третия късметлия, който печели два билета за събитието и той е: frantishek77! Честито! На имейла, с който си регистриран/а в сайта, ще получиш информация за наградата!

Правилата:

Всеки делничен ден от – 5 юни, до 18 юни включително на btvnews.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан с фестивала и бандите от афиша му. Ще очакваме вашите верни отговори под материалите с дневните въпроси. Всеки ден на случаен принцип ще избираме един потребител, който ще печели по два билета за рок събитието. Победителите ще бъдат обявявани с публикуването на новия въпрос в играта. Последният победител ще бъде обявен на 19 юни.

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в Каварна за събитието!

ВЪПРОС 4 – 10 ЮНИ:

По повод предстоящото Световно първенство по футбол, Kavarna Rock организира:

А) турнир по beer pong
Б) два футболни турнира
В) музикален конкурс за рок химн на Световното

Очакваме отговорите ви на ВЪПРОС 4 в коментарите под този материал!

Успех!